ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΡΙΒΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η Συνέλευση του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης, του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στη συνεδρίασή της 12ης Φεβρουαρίου του 2021, αποφάσισε την προκήρυξη έξι (6) θέσεων Υποψήφιων Διδακτόρων στα παρακάτω γνωστικά πεδία:

  1. Υπολογιστικές μέθοδοι για τη βελτιστοποίηση λύσεων σε προβλήματα διαχείρισης πόρων (Computational methods for optimizing solutions in resource management problems)
    (Υπεύθυνος κ. Χατζής Βασίλειος, Καθηγητής, chatzis@mst.ihu.gr)
  1. Δεδομένα μεγάλης κλίμακας και επιχειρηματικά μοντέλα (Big Data and Business Model Configurations)
    (Υπεύθυνος κ. Μαδυτινός Δημήτριος, Καθηγητής, dmadi@mst.ihu.gr)
  1. Στρατηγική Διοίκηση (Διερεύνηση των παραγόντων που καθορίζουν την επιλογή στρατηγικών που δεν στηρίζονται στην αγορά – non-market strategies) (Exploring the factors that drive the choice among different “non-market strategies”)
    (Υπεύθυνος κ. Θερίου Nικόλαος, Καθηγητής, ntheriou@mst.ihu.gr)
  1. Ανάλυση Οργανωσιακών Δικτύων (Organizational Network Analysis)
    (Υπεύθυνος κ. Θερίου Γεώργιος, Αν. Καθηγητής, gtheriou@mst.ihu.gr)
  1. Διαχείριση Ταλέντων (Talent Management)
    (Υπεύθυνος κ. Θερίου Γεώργιος, Αν. Καθηγητής, gtheriou@mst.ihu.gr)
  1. Σημασιολογικό πλαίσιο διαλειτουργικότητας πληροφοριακών συστημάτων υγείας για την υποστήριξη της τεκμηριωμένης υγειονομικής περίθαλψης (Semantic interoperability framework in health information systems to support evidence-based healthcare)
    (Υπεύθυνος κ. Φραγγίδης Λεωνίδας, Επ. Καθηγητής, fragidis@mst.ihu.gr)

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν είτε ηλεκτρονικά, είτε μέσω ταχυδρομείου  ή Courier μέχρι και την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 τα παρακάτω δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (κα. Βεργοπούλου Όλγα, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Πανεπιστημιούπολη Καβάλας, Άγιος Λουκάς, Τ.Κ. 654 04 Καβάλα, τηλ.: 2510 462 310, email. secretary@mst.ihu.gr ):

  • Σχετική αίτηση
  • Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
  • Αντίγραφα των τίτλων σπουδών. Στην περίπτωση που οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από Ιδρύματα της αλλοδαπής, αυτοί πρέπει να είναι αναγνωρισμένοι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία
  • Βεβαιώσεις αναλυτικής βαθμολογίας για κάθε τίτλο σπουδών.
  • Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία.
  • Αντίγραφα επιστημονικών δημοσιεύσεων, πιστοποιητικά συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα, βεβαιώσεις σχετικής επαγγελματικής εμπειρίας.
  • Έκθεση ιεραρχημένων ερευνητικών και προτεραιοτήτων, σε περίπτωση που ο υποψήφιος υποβάλλει αίτηση για περισσότερες από μία θέσεις της προκήρυξης.
  • Πιστοποιητικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας.
  • Τουλάχιστον δύο συστατικές επιστολές από καθηγητές αναγνωρισμένου ιδρύματος της ανώτατης εκπαίδευσης της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.
  • Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
  • Δύο φωτογραφίες.
  • Προσχέδιο Διδακτορικής Διατριβής στην ελληνική γλώσσα σύμφωνα με το σχετικό αρχείο προτύπου που συνοδεύει την παρούσα προκήρυξη.

Οι προϋποθέσεις, τα κριτήρια επιλογής, οι πρόσθετες υποχρεώσεις των Υποψηφίων Διδακτόρων, οι ρήτρες, τα παραδοτέα και τα χρονικά περιθώρια περάτωσης των διατριβών των Υποψηφίων Διδακτόρων αναφέρονται στον Κανονισμό Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας (Τεύχος Β’ ΦΕΚ 3694/03.09.2020), ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας προκήρυξης. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας ή στους υπεύθυνους καθηγητές των παραπάνω γνωστικών πεδίων.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος
Αν. Καθ. Δρ. Βασίλειος Α. Μαρδύρης