ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ από το ΚΕΔΙΒΙΜ ΔΙΠΑΕ: Βιομηχανικές Διεργασίες και Εφαρμοσμένη Στατιστική στην Τεχνολογία Τροφίμων

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ από το ΚΕΔΙΒΙΜ ΔΙΠΑΕ!

Βιομηχανικές Διεργασίες και Εφαρμοσμένη Στατιστική στην Τεχνολογία Τροφίμων

Αιτήσεις: Ανοιχτές!
Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση (Zoom)
Διάρκεια: 2 μήνες – 74 ώρες
Δίδακτρα: 400€
Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης – 2,5 ECTS

Απευθύνεται σε:

  • Φοιτητές & αποφοίτους όλων των ειδικοτήτων
  • Επαγγελματίες σε βιομηχανίες τροφίμων, μεταποίηση & ποιοτικό έλεγχο
  • Όσους θέλουν γνώσεις στατιστικής και τεχνολογίας τροφίμων

Τι θα μάθετε:

  • Ξήρανση, κατάψυξη, άλεση, εξώθηση & βασικές βιομηχανικές διεργασίες
  • Οργανοληπτικό έλεγχο και μεθόδους συσκευασίας
  • Στατιστική ανάλυση, DoE, ANOVA, PCA, παλινδρόμηση, cluster analysis
  • Ανάλυση πραγματικών δεδομένων από τον κλάδο
  • Εργαλεία για βελτιστοποίηση παραγωγικών διαδικασιών

Επιστημονικά υπεύθυνη:
Άννα Μαρινοπούλου, Επ. Καθηγήτρια, Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, ΔΙΠΑΕ

Διδασκαλία: Σαββατοκύριακα, μέσω Zoom, με 11 θεματικές ενότητες.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εδώ