ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ από το ΚΕΔΙΒΙΜ ΔΙΠΑΕ: Βιομηχανικές Διεργασίες και Εφαρμοσμένη Στατιστική στην Τεχνολογία Τροφίμων
ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ από το ΚΕΔΙΒΙΜ ΔΙΠΑΕ!
Βιομηχανικές Διεργασίες και Εφαρμοσμένη Στατιστική στην Τεχνολογία Τροφίμων
Αιτήσεις: Ανοιχτές!
Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση (Zoom)
Διάρκεια: 2 μήνες – 74 ώρες
Δίδακτρα: 400€
Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης – 2,5 ECTS
Απευθύνεται σε:
- Φοιτητές & αποφοίτους όλων των ειδικοτήτων
- Επαγγελματίες σε βιομηχανίες τροφίμων, μεταποίηση & ποιοτικό έλεγχο
- Όσους θέλουν γνώσεις στατιστικής και τεχνολογίας τροφίμων
Τι θα μάθετε:
- Ξήρανση, κατάψυξη, άλεση, εξώθηση & βασικές βιομηχανικές διεργασίες
- Οργανοληπτικό έλεγχο και μεθόδους συσκευασίας
- Στατιστική ανάλυση, DoE, ANOVA, PCA, παλινδρόμηση, cluster analysis
- Ανάλυση πραγματικών δεδομένων από τον κλάδο
- Εργαλεία για βελτιστοποίηση παραγωγικών διαδικασιών
Επιστημονικά υπεύθυνη:
Άννα Μαρινοπούλου, Επ. Καθηγήτρια, Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, ΔΙΠΑΕ
Διδασκαλία: Σαββατοκύριακα, μέσω Zoom, με 11 θεματικές ενότητες.
Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εδώ




