ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙ.ΠΑ.Ε

Συγκινητική ήταν για ακόμη μία φορά η προσέλευση και ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 στις 9πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων  «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης του ΔΙΠΑΕ από το Τμήμα Υγειονομικής Περίθαλψης, Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης.

Η συμμετοχή και ανταπόκριση των εθελοντών ήταν εντυπωσιακή. Το αποτέλεσμα αυτής της δράσης αρκετά ελπιδοφόρο αφού τελικά συγκεντρώθηκαν  51 φιάλες αίματος.

Ευχαριστούμε όλους τους Φοιτητές, το Εκπαιδευτικό και  Διοικητικό Προσωπικό που  αφιέρωσαν τον χρόνο τους αλλά και  όλους όσους προσήλθαν και δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα και απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι η προσφορά και η ανιδιοτέλεια αποτελούν εξαιρετικά σημαντικές αξίες.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Θεσσαλονίκης για τη συμβολή του στην ομαλή και πετυχημένη διεξαγωγή της αιμοδοσίας μας.

Το Ίδρυμα μας  θα συνεχίσει να δίνει το παρόν σε δράσεις που στηρίζουν τον συνάνθρωπο γιατί μόνο “Όλοι μαζί μπορούμε”. Ας μην το ξεχνάει κανείς.

Όσοι φοιτητές/τριες μας επιθυμούν μεν να δώσουν αίμα, δεν μπόρεσαν δε να προσέλθουν την ημέρα αυτή, μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ιπποκράτειο, καθημερινά ή και Σαββατοκύριακο και να δηλώσουν ότι θέλουν να συνεισφέρουν για την ενίσχυση του Συλλόγου της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης του ΔΙΠΑΕ και παράλληλα να ενημερώσουν το Τμήμα Υγειονομικής Περίθαλψης, Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης στο τηλέφωνο 2310013665.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην επόμενη Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο του 2024.