Ομιλία κ. Π. Τσινάβου, Προέδρου της ΚΡΙ ΚΡΙ,  στους φοιτητές του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδoς διοργανώνει εκδήλωση με ομιλητή τον κύριο Παναγιώτη Τσινάβο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε. και θέμα «Η Τέχνη του Επιχειρείν» την Τρίτη, 9 Μαΐου 2023, ώρα 11.30 π.μ., στο αμφιθέατρο 4 του Τμήματος στην Πανεπιστημιούπολη Σερρών.

Η ομιλία του κυρίου Τσινάβου, ο οποίος το 2022 τιμήθηκε με το σημαντικό βραβείο του «Manager of the Year», εντάσσεται σ΄ ένα κύκλο ομιλιών, δράσεων και ημερίδων που διοργανώνει κάθε εξάμηνο το συγκεκριμένο Τμήμα με διακεκριμένους ομιλητές. Σκοπός των εκδηλώσεων αυτών είναι η παροχή ποιοτικότερης εκπαίδευσης στους φοιτητές, καθώς και η αύξηση της εξωστρέφειάς του προς την τοπική κοινωνία και τις επιχειρήσεις. Η συγκεκριμένη ομιλία αναμένεται να είναι κυρίως βιωματική, βασισμένη στις γνώσεις και τις εμπειρίες που απέκτησε ο ομιλητής από την πολυετή δράση του ως Πρόεδρος της ΚΡΙ ΚΡΙ, μετατρέποντάς την από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στις Σέρρες σε μία σύγχρονη, παγκόσμιας εμβέλειας και δυναμικά αναπτυσσόμενη γαλακτοβιομηχανία, με τζίρο 172 εκατ. και εξαγωγές σε 42 χώρες.

Η ομιλία είναι ανοικτή στο κοινό.