Εκ νέου εκλογή του καθηγητή Δημήτρη Μαδυτινού στο ΔΣ Ευρωπαϊκού Δικτύου

Κατά τις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Δικτύου Prime Νetworking,  ο καθηγητής του ΔΙΠΑΕ (Πανεπιστημιούπολη Καβάλας) Δημήτριος Μαδυτινός, από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, εκλέχθηκε για 6η συνεχόμενη φορά (εκλέγεται από το 2007) Executive Board Member για τα επόμενα 3 έτη. Ο κος Μαδυτινός συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους  (17 συνολικά) από τους εκπροσώπους των 17  συμμετεχόντων Πανεπιστημίων.

Αυτό αποδεικνύει ότι η Πανεπιστημιούπολη Καβάλας και κατ’ επέκταση το ΔΙΠΑΕ, με την δημιουργική συμμετοχή του καθηγητή κου Μαδυτινού αναγνωρίζεται επάξια ως στυλοβάτης του ευρωπαϊκού αυτού δικτύου.

Το Prime Νetworking είναι ένα δραστήριο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Τριτοβάθμιων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (συν δύο από τις ΗΠΑ και την Κολομβία). Σκοπός του δικτύου αυτού είναι η διεθνοποίηση των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, η ανταλλαγή εκπαιδευτικών απόψεων, καλών πρακτικών διδασκαλίας και παρουσίασης εργασιών, η βράβευση ομάδων με τις καλύτερες παρουσιάσεις και η εν γένει συνεργασία εκπαιδευτικού προσωπικού και φοιτητών μεταξύ τους. Η συνεργασία των ομάδων ξεκινάει μέσω internet και ολοκληρώνεται μια φορά το χρόνο δια ζώσης σε κάποιο από τα Ιδρύματα που συμμετέχουν στο δίκτυο. Εκ μέρους της Ελλάδας η Πανεπιστημιούπολη Καβάλας του ΔΙΠΑΕ είναι το μόνο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που συμμετέχει σε αυτό το Ευρωπαϊκό Δίκτυο.  Μια από τις μεγαλύτερες δραστηριότητες που διοργανώνει το  Prime Νetworking, λέγεται Euroweek, στην οποία συμμετέχουν ενθουσιωδώς περί τους 200 καθηγητές και φοιτητές από όλη την Ευρώπη.

Στην φωτό ο καθηγητής Δημήτριος Μαδυτινός με την απερχόμενη Managing Director του Prime Networking, καθηγήτρια Sandra Kratze (στην μέση) κατά την τελευταία ετήσια συνάντηση (annual meeting) που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα. Νέα Managing Director εκλέχθηκε η Charlotta Edlund από το Mälardalen University της Σουηδίας.