Επιπρόσθετες παραδόσεις μαθημάτων

7 Απριλίου 2020

Α) Πέρα από τις αλλαγές που κοινοποιήθηκαν με την προηγούμενη ανακοίνωση (5-6 Απριλίου), την τρέχουσα εβδομάδα θα γίνουν και οι επιπρόσθετες αλλαγές που ακολουθούν. (Σημείωση: για ορισμένα μαθήματα η διάρκεια μπορεί να διαφέρει από την αναγραφόμενη).

1) Β΄ Εξάμηνο: Η παράδοση για το εργαστήριο του μαθήματος «Ειδική Ανατομία» θα γίνει από την κα. Χατζηλαζαρίδου την Τετάρτη 08 Απριλίου από 10.00 έως 11.00.

2) Δ΄ Εξάμηνο: Η παράδοση του μαθήματος «Γυναικολογική Ογκολογία, Μαστολογία» (Θεωρία) θα γίνει από τον κ. Ζαφράκα την Παρασκευή 10 Απριλίου από 18.00 έως 20.00 (για το μάθημα «Μαιευτική Τοκετού-Λοχείας θα ακολουθήσει ανακοίνωση στο τέλος της εβδομάδας).

3) Στ΄ Εξάμηνο: Η παράδοση του μαθήματος «Χειρουργική» (Θεωρία) θα γίνει από την κα. Καλινδέρη για αναπλήρωση προηγούμενων μαθημάτων την Πέμπτη 9 Απριλίου από 16:00 έως 18:00 (και κανονικά σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα την Τρίτη 7 Απριλίου).

Β) Σύμφωνα με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΙΠΑΕ μπορεί να πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως αναπλήρωση μαθημάτων τη Μεγάλη Εβδομάδα από τη Μ. Δευτέρα έως τη Μ. Τετάρτη (13 έως 15 Απριλίου) και την εβδομάδα της Διακαινησίμου από την Τετάρτη 22 έως την Παρασκευή 24 Απριλίου. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδος.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος
Δρ. Μενέλαος Ζαφράκας, FEBS,
Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας,
Μαστολογίας, Χειρουργικής Μαστού