Εκδηλώσεις για 16 Ιουνίου - 28 Ιανουαρίου

Αρχική/Εκδηλώσεις/

Ημερίδα Εικονικής Πραγματικότητας

Ημερίδα Εικονικής Πραγματικότητας 5/1/2022, 11:30 π. μ. στο Μικρό Αμφιθέατρο του Κεντρικού Κτηρίου του ΔΙΠΑΕ. Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης Σίνδου. Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα γίνουν: Α. παρουσιάσεις με θέμα την εικονική πραγματικότητα και τις εφαρμογές της στις Επιστήμες και την Κοινωνία Β. ξενάγηση στο Εργαστήριο: «Περιβαλλοντικής Πληροφορικής και Εικονικής Πραγματικότητας» του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος, Σχολής Μηχανικών ΔΙΠΑΕ, το οποίο τέθηκε σε λειτουργία στις 8 Οκτωβρίου 2022.

Ημερίδα με θέμα “Κυκλική Οικονομία Νερού”

Ημερίδα με θέμα "Κυκλική Οικονομία Νερού" 13/1/2023, 7:00 μ.μ. του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος της Σχολής Μηχανικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, στο χώρο εκδηλώσεων της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Θεσσαλονίκης (Στεφάνου Τάττη 5 και Νικολάου Κουκουφλή, Θεσσαλονίκη).  

Ημερίδα με θέμα "Κυκλική Οικονομία Νερού" 13/1/2023, 7:00 μ.μ. του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος της Σχολής Μηχανικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, στο χώρο εκδηλώσεων της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Θεσσαλονίκης.

Εκδήλωση με θέμα «Έξυπνο επαγγελματικό μέλλον, Έξυπνες επιλογές στο παρόν! –Ο επαγγελματικός προσανατολισμός γίνεται πράσινος»

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023, 17.30-20.00 Hyatt Regency Θεσ/νίκης (Αίθουσα Ballroom 3) To Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με: τη Γραμματεία Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ν.Θεσσαλονίκης και τοΤμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος διοργανώνει στο πλαίσιο του MONEYSHOW εκδήλωση ενημερωτικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου με θέμα: «Έξυπνο επαγγελματικό μέλλον, Έξυπνες επιλογές στο παρόν! –Ο επαγγελματικός προσανατολισμός γίνεται πράσινος» και τίτλο: “Τα Πράσινα Επαγγέλματα του Μέλλοντος”. Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023, 17.30-20.00 Hyatt Regency Θεσ/νίκης (Αίθουσα Ballroom 3)  

“Ξέπλυμα χρήματος” – Ιστορική αναδρομή, σκοπός, δομή και λειτουργία της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση με θέμα: "Ξέπλυμα χρήματος" - Ιστορική αναδρομή, σκοπός, δομή και λειτουργία της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, με επίσημο προσκεκλημένο και Εισηγητή τον κ. Χαράλαμπο Βουρλιώτη, Πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Επίτιμο Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, την οποία διοργανώνει το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, υβριδικά, τη Δευτέρα 13/03/2023 και ώρες 12:00-14:00 στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, Θέρμη-Θεσσαλονίκη (αίθουσα Β1). Θα ακολουθήσει συζήτηση. Συντονίζει ο Αθανάσιος Καΐσης, Πρόεδρος της ΔΕ του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, Ομότιμος Καθηγητής Νομικής Σχολής ΑΠΘ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά (δια ζώσης και μέσω της πλατφόρμας Zoom). Απαραίτητη η εγγραφή μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://e-services.ihu.edu.gr/registration-form/2704/online-form Με [...]

Εκπαίδευση Προσωπικού και Φοιτητών σε θέματα Διοίκησης Ποιότητας στις Σέρρες

Ημερίδα «Εκπαίδευση Προσωπικού και Φοιτητών σε θέματα Διοίκησης Ποιότητας» από την Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΜΟ.ΔΙ.Π.) Η εκπαίδευση αφορά όλα τα γενικά και ειδικά θέματα ποιότητας τα οποία εντάσσονται στη λειτουργία και στον ευρύτερο ρόλο του Πανεπιστημίου στην κοινωνία. Οι Ημερίδες θα διεξαχθούν στο «Αμφιθέατρο του κτηρίου Πολλαπλών χρήσεων της Πανεπιστημιούπολης Σερρών», μεταξύ των ωρών 10:00 – 16:00 και απευθύνονται στο προσωπικό και τους φοιτητές του ΔΙΠΑΕ Σερρών. Οι Ημερίδες θα διεξαχθούν σε τρεις ημέρες και θα αφορούν: την Ηγεσία του Πανεπιστημίου, το Ακαδημαϊκό Προσωπικό και τα μέλη της ΜΟ.ΔΙ.Π. και των Ομάδων Εσωτερικής Αξιολόγησης (Ομ.Ε.Α.) (Τρίτη [...]

Go to Top