Εκπαιδευτικό σεμινάριο: «ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΥΔΡΟΠΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ»

To Εργαστήριο Ψηφιακής Κατασκευής και Χαρακτηρισμού Υλικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος στο πλαίσιο του έργου «Εφαρμογές υδροπονίας με τρισδιάστατη εκτύπωση από βιοδιασπώμενα και ανακυκλωμένα υλικά με έμφαση σε φυτά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη βιοποικιλότητα» που χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο, διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο:

Τρισδιάστατος σχεδιασμός και τρισδιάστατη εκτύπωση υδροπονικών εφαρμογών

Το σεμινάριο, συνολικής διάρκειας 16 ωρών, θα πραγματοποιηθεί στις 22, 24, 29 και 31 Μαρτίου 2022, ώρες 17.00-21.00 στους χώρους του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές ή/και απόφοιτους Τμημάτων Γεωπονικών και Πολυτεχνικών Σχολών, ή συναφή Τμήματα και Σχολές, αρχάριους στον τρισδιάστατο σχεδιασμό.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τη δήλωση συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι επιλεγέντες θα ενημερωθούν με email στο οποίο θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους.

Ο συνολικός αριθμός συμμετεχόντων ανέρχεται σε 15 με 20 άτομα. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί με την τήρηση των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, όπως αυτά θα ορίζονται στο ΦΕΚ που θα είναι σε ισχύ τις ημέρες του σεμιναρίου. Σύμφωνα με το ΦΕK 290/Β/29-1-2022 δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν όσοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού) ή έχουν νοσήσει το τελευταίο τρίμηνο (επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης).