Προσβασιμότητα – Επικοινωνία

Προσβασιμότητα

Ο πιο εύκολος τρόπος για να προσεγγίσει κανείς την Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη του ΔΙ.ΠΑ.Ε. (πρώην Αλεξάνδρειο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης), και το Τμήμα Μαιευτικής, ΣΕΥ, ΔΙ.ΠΑ.Ε, είναι να ακολουθήσει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθήνας  και να στρίψει δεξιά στο 9ο χλμ. προς τη Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου.  Η Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη του ΔΙ.ΠΑ.Ε. βρίσκεται 1 χλμ. μετά τη στροφή αυτή προς τα δεξιά.

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (Ο.Α.Σ.Θ.) εξυπηρετεί με αστική συγκοινωνία (λεωφορείο) με τη γραμμή Νο 52,  η οποία έχει ως αφετηρία το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης και καταλήγει στην Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη του ΔΙ.ΠΑ.Ε (πρώην Αλεξάνδρειο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης).

Το Τμήμα Μαιευτικής στεγάζεται μαζί με το Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία και το Γραφείο Erasmus, στο πίσω μέρος της Πανεπιστημιούπολης σε ξεχωριστό κτίριο.   Για να φτάσει κανείς στο κτίριο της Μαιευτικής ΜΕ ΙΧ, μπορεί να ακολουθήσει την κυκλική πορεία από την είσοδο της Πανεπιστημιούπολης και αφού περάσει τα κτίρια της διοίκησης, το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και  Ηλεκτρονικών Συστημάτων και το κτίριο του Εργαστηρίου Γεωργικών Μηχανημάτων  μετά την στροφή που φέρει η κυκλική πορεία,  το επόμενο κτίριο που  θα συναντήσει στο δεξί του χέρι είναι  του Τμήματος  Μαιευτικής.  Ακολουθήστε τα κίτρινα βέλη (βλέπετε κάτοψη).

Εάν  είναι πεζός, θα διέλθει από την κεντρική είσοδο του Πανεπιστημίου και θα περπατήσει στον κεντρικό διάδρομο του κεντρικού κτηρίου έως ότου θα δει την ένδειξη προς το ιατρείο του Πανεπιστημίου. Στο σημείο αυτό θα στρίψει στο αριστερό του χέρι και θα διέλθει σε ένα μικρότερο διάδρομο. Ακολούθως θα  εξέλθει από το κεντρικό κτήριο και θα περπατήσει ευθεία προς τη Σχολή Επιστημών Υγείας.  Το τελευταίο κτίριο που θα συναντήσει αμέσως μετά το Τμήμα Νοσηλευτικής είναι του Τμήματος Μαιευτικής. Ακολουθήστε τα μπλε βέλη (βλέπετε κάτοψη).

Ακολουθεί η Κάτοψη

Σύνδεση στο google maps ΕΔΩ.

Επικοινωνία

Ταχυδρομική Διεύθυνση για αποστολή εγγράφων (μόνο με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορά) :

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ/ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΣΙΝΔΟΥ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ

17o Χλμ Θεσσαλονίκης-Σίνδου

Τ.Θ. 141

ΤΚ 57400 Θεσσαλονίκη

Υπόψιν Κας Τσολερίδου/ Κας Τάτσου

Τηλεφωνική επικοινωνία με την  Γραμματεία:  2310-013520/ 521,  2310-013843

Ηλεκτρονική επικοινωνία: info@midw.ihu.gr

Ηλεκτρονική επικοινωνία με την Προϊσταμένη της Γραμματείας: tsoleridou@ihu.gr

Ωράριο λειτουργίας Γραμματείας:  Δευτέρα – Πέμπτη  12:00 – 13:00