Ανακοίνωση προς τις φοιτήτριες και τους φοιτητές του Τμήματος Μαιευτικής

3 Απριλίου 2020

Σας ενημερώνουμε ότι και σήμερα (για τρίτη συνεχόμενη ημέρα) συνεχίζονται στο Τμήμα Μαιευτικής οι εξ αποστάσεως παραδόσεις για τα μαθήματα θεωρίας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom που εξασφάλισε η Διοικούσα Επιτροπή του ΔΙΠΑΕ.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν παραδόσεις και για τα εργαστηριακά/κλινικά μαθήματα, που για τεχνικούς και αυτονόητα πρακτικούς λόγους θα έχουν διάρκεια μικρότερη από αυτή που προβλέπεται στο ωρολόγιο πρόγραμμα.

Την ερχόμενη Πέμπτη 9 Απριλίου, το μάθημα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ (Θεωρία) θα μεταφερθεί το απόγευμα της Πέμπτης, ώρες 17.00- 19.00 (αντί για 10.00-12.00).

Υπενθυμίζεται ότι για τα εξ αποστάσεως μαθήματα ισχύει η κείμενη νομοθεσία, που κατά κανένα τρόπο δεν έχει ανασταλεί υπό τις παρούσες έκτακτες συνθήκες. Ιδιαίτερα ισχύουν οι διατάξεις για την προστασία της επικοινωνίας και του απορρήτου της επικοινωνίας, για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων, για την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και την ακαδημαϊκή ελευθερία και την ελευθερία της έκφρασης. Ως εκ τούτου, υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χωρίς άδεια ηχογράφηση, βιντεοσκόπηση ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο και διακίνηση του περιεχομένου των μαθημάτων, καθώς και η παράνομη κοινοποίηση των κωδικών σύνδεσης σε τρίτους.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος
Δρ. Μενέλαος Ζαφράκας, FEBS,
Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας,
Μαστολογίας, Χειρουργικής Μαστού